PODĚKOVALI JSME HRDINŮM POSLEDNÍCH TÝDNŮ

Publikováno: 11.05.2020xxx


Uplynulé týdny byly pro nás pro všechny zvláštní, nezvyklé a pro mnohé náročné a těžké. V každé zlomové době se objevují noví hrdinové. Mnohde tam, kde bychom to nečekali. Největšími hrdiny uplynulých týdnů jsou bezesporu zdravotníci a speciálně zdravotníci z infekčních oddělení v první linii. Proto jsme v rámci Arboeka dlouho neváhali a rozhodli se věnovat všem zdravotníkům z Infekčního oddělení Nemocnice Prostějov ( spádové infekční odd. pro Olomoucký kraj ) voucher na odběr rostlin.

Při předávání minulý týden ve středu zazněla ke zdravotnickému týmu od nás slova......"chceme, aby až krize pomine,aby jste se mohli obklopit na své zahradě či terase něčím krásným a mít radost. Radost z dobře odvedené práce a radost z toho, že si toho mnozí lidé z okolí všímají a váží. 

Arboeko neumí vyrábět ventilátory a dokonce ani šít roušky, ale naše stromy a keře mohou přinést trvalou radost těm, kdo statečně odvedli svou práci v době, kdy to bylo velmi potřeba ".

Fotografie


Odebrat fotografie

Odebrat všechny fotografie? Fotografie nebudou smazány z vaší knihovny.

Odebrat soubory

Odebrat všechny soubory? Soubory nebudou smazány z vaší knihovny.

Ceník

Vážení kolegové,
vzhledem k rychle měnící se zásobě rostlin v našich školkách, a značné nestabilitě cen rostlin na evropském trhu, doporučujeme vám požadovaný sortiment poptat u našich obchodníků. Děkujeme.